THE ULTIMATE GUIDE TO تخریب ساختمان در تهران

The Ultimate Guide To تخریب ساختمان در تهران

The Ultimate Guide To تخریب ساختمان در تهران

Blog Article

خبرگزاری فارس». . دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.

اولین قدم در بازسازی منزل احتمال تخریب دیوار و یا جابجایی آن است. با توجه به اینکه در طراحی مدرن منازل امروزه از حداقل ممکن دیوار استفاده میشود با برداشتن دیوارهای موجود منجر به بازتر کردن فضا و همچنین افزایش روشنایی منزل میشود. با توجه به نوع دیوار تخریب آن متفاوت است. به عنوان مثال برای تخریب دیوار سفال و یا بلوک سیمانی و یا بلوک بلوک هبلکس از پتک استفاده میشود اما برای تخریب دیوار دوغابی باید از چکش تخریب و یا هیلتی استفاده کرد. روش تخریب دیوار به اینصورت است که ابتدا در تراز بالاتر شروع به تخریب می‌کنیم چنانچه از پایین دیوار شروع به تخریب کنیم احتمال واژگونی دیوار بسیار زیاد است که میتواند منجر به صدمات جانی شود. همچنین در حین تخریب دیوار باید سریع نخاله ها از پای دیوار خالی شود در غیر اینصورت روند تخریب دیوار متوقف میشود. برای حمل نخاله های تخریب دیوار معمولاً از گونی نانوایی استفاده میشود.

مهمترین کار بعد از تخریب و یا حین تخریب که اگر تخریب به صورت کلی باشد یعنی بنا کلا از اساس و پی تخریب شده و دارای همسایه و پلاک همجوار باشد ایجاد سازه نگهبان به صورتی که دیوار پلاک های همجوار دچار شکستگی و ریزش نشوند.

فروریختن ساختمان متروپل حادثه‌ای بود که ظهر روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ در خیابان امیرکبیر (امیری) واقع در مرکز آبادان رخ داد. در پی وقوع این حادثه، بخشی از برج شماره ۲ متروپل فروریخت.

مریم و رامین به همراه ساختمان در تهران شیرین معصومی (خواهر رامین) در این حادثه کشته شدند.[۸۳][۸۴]

پروژه های انجام شده تخریب ساختمان مشاوره رایگان تخریب ساختمان و قیمت تخریب ساختمان همین الان میتوانید جهت مشاوره با شماره همراه ۰۹۱۲۵۷۲۴۰۷۴ (کارشناس محمد عیسی نژاد) تماس بگیرید تا بازدید رایگان انجام شده و مشاوره تخریب ساختمان و قیمت نهایی تخریب ساختمان بر اساس بودجه شما پیشنهاد دهیم.

خاکبرداری طبق نقشه مهندس معمار انجام میشه و بعد از اتمام عملیات خاکبرداری ، بلافاصله ساخت بنای جدید باید ادامه پیدا کنه. 

ساختمان‌سازی در اراضی کشاورزی؛ بلایی بر سر سفره مردم البته عوامل دیگری نیز در انتظار سازندگان دخیل است. مثلاً بسیاری از ارتباطات میان سازمان و نهادهای ذیربط آنلاین نیست. نهادهایی مثل وزارت راه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، وزارت امور اقتصادی، شرکت گاز، آب و برق نیز در صدور پروانه ساختمانی دخیل هستند و گاهی استعلامات اخذ شده از آنها طولانی می شود و برخط نبودن ارتباطات نیز، مزید بر علت شده است.

↑ «ساعتی قبل اتفاق افتاد؛ ۳ کشته و مصدوم در حادثه ریزش مجدد ساختمان متروپل آبادان + اسامی». خبرگزاری برنا.

نهادهای زیادی هستند که شهرداری باید از آنها استعلام بگیرد که همین موضوع، روند صدور پروانه را طولانی می کند. البته اقداماتی هم انجام گرفته تا مدت زمان صدور مجوزهای ساختمانی به زیر ۲ ماه برسد.

وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: «در هیچ حادثه ای در کشور این میزان ماشین‌آلات متنوع و متعدد مهیا نشده است. تقریباً تمام تجهیزات لازم شامل انواع جرثقیل‌ها، بیل مکانیکی، برش پلاسمایی، کاتر و… به منظور آواربرداری به محل اعزام شده است و بیش از این تعداد، مکان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان گنجایش حضور ماشین‌آلات را ندارد.»

ایجاد مانع جهت جلوگیری ورود افراد متفرقه و بدون وسایل ایمنی به محوطه به وسیله ایجاد نرده ، دیوارپیش ساخته و دیگر موارد.

ایشان تاکید کرد که تمام اقدامات انجام گرفته در راستای تسهیل و تسریع صدور پروانه ساختمانی بوده و دیگر هیچ بهانه ای برای ساختمان سازی غیرمجاز وجود ندارد.

از بامداد روز سه شنبه، اجساد جدیدی پیدا شده و شمار فوتی‌ها به ۳۴ نفر رسید.[۴۱]

Report this page